Vintergården - igen!

Undrar hur många vykort som givits ut med motiv av Vintergården i Sunhultsbrunn? Tror inte någon kan svara på denna fråga. Det dyker upp något nytt varje halvår ungefär ...Det ser ju inte speciellt ut precis, men faktum är att jag inte sett förren nu.

:: Lars ::

Kommentarer
Postat av: Björn Andersson

Hej!
Jag håller på med släktforskning som går ut på att skriva en krönika om släkten Haglind. En syster till min mamma var Tyra Johansson, född Haglind (1909-1988). Hon bodde i Sunhultsbrunn och arbetade på Vintegården. Exakt när vet jag inte, men hon var troligen i farten på 1950-talet. En fråga är om du kan scanna in några av dina vykort på vintergården och skicka till mig, alternativt låna ut dem så fixar jag scanningen själv. Känner du till någon person som minns hur det var på Vintergården på 1950 och/eller 1960-talen, och kanske rent av minns Tyra?

Hälsningar Björn (pensionär, 74 år, bor i Landvetter) Svara gärna med e-post.

2013-02-07 @ 17:40:10
Postat av: Lars

Hej Björn!
Alla korten är avsålda, men inscanningar ska finnas kvar någonstans. Vill minnas att det finns mellan 20 och 30 olika kort därifrån.
I övrigt gå in på http://sunhultsbrunn.se/ och sök på den sidan. Kanske får du napp med dina frågor där. Jag var 9 år när jag flyttade därifrån med mina föräldrar och syskon.

M.v.h. Lars

2013-02-07 @ 19:07:18
URL: http://larsfotografier.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0